Ideální lodičky na plesovou sezónu a jejich aktuální trendy

Ideální lodičky na plesovou sezónu a jejich aktuální trendy

Plesová sezóna je v plném proudu. Spousta akcí je již za námi, ale řádná část také ještě před námi. A tak je nejvyšší čas pořídit si nové lodičky, které se budou hodit k šatům i kalhotám. 

Ať už se chystáte obléknout dlouhé šaty posázené blyštivými kamínky, minišaty s korzetovým vrškem nebo populární overal, potřebujete trendy boty. Na veškerých společenských událostech jsou navíc boty žen i mužů mnohonásobně více sledované než kdekoli jinde. Snad největším faux pas je právě okamžik, kdy vejde do sálu dáma v nádherných či dokonce návrhářských šatech a na nohou má okopané lodičky nebo bohatě stačí jen takové, co už pár sezón mají odpočívat vespod botníku. I v případě, že oblékáte šaty až k zemi, nespoléhejte na to, že boty tak nebudou vidět. Budou. A jakmile vykouknou, o to větší pozornost jim bude věnována!

  
Krémové sandálky ALDO 1 439 Kč ; Lakované černé lodičky Pieces 1 219 Kč ; Stříbrné lodičky Gino Rossi 3 299 Kč

Trendy v plesové obuvi pro sezónu 2015-2016 opakují své kolegy, kteří nám vládly asi před deseti lety. Nosí se především zvýrazněné špičky. Pamatujte ale, že se jedná o decentně zašpičatělou obuv, nikoli o extrém. Druhým výrazným trendem jsou jehlové podpatky. Ty aktuálně patří na lodičky nízké i vysoké. Letošní sezónu to nepřehánějte s platformami, tabu jsou kačenkové podpatky a korálkové ozdoby. Hlavní slovo patří lakovaným lodičkám v černé, nude, pudrově růžové a tmavě modré. Do popředí se z barev dostala i stříbrná se zlatou - obě jak v lakované, tak v třpytivé podobě. 

  
Tmavě modré lodičky Carini 1 699 Kč ; Stříbrné lodičky Solo Femme 2 099 Kč ; Vínové kožené ALDO 2 099 Kč

answear.cz ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram