Jak nazdobit stromeček letos trochu jinak?

Jak nazdobit stromeček letos trochu jinak?

Slaměné ozdoby a červené mašličky se vám okoukaly? Pojměte zdobení vánočního stromku letos jinak. Inspirujte se třemi trendy ze zahraničí.

Stuhy místo řetězů

Cinkavé řetězy s kuličkami a hvězdičkami můžete na letošní Vánoce vyměnit za textilní variantu. Kupte širší látkové stuhy a opatrně jimi omotejte větve stromku místo běžných řetězů. Výzdoba bude působit jemněji a více vřele.

Ombré efekt

Milovníci ombré na vlasech či nehtech se mohou efektu dostatečně nabažit také na vánočním stromku. Buďto si můžete vyhrát s vánočními spreji a stromek do ombré efektu přebarvit, nebo využít jen síly ozdob. Nejtmavší koule dát dospod a nejsvětlejší navrch. Špatný nápad není také konce větviček občas poprášit umělým sněhem nebo obarvit stříbrným sprejem, stromeček bude působit zasněženě. Pohádkově...

Bohatší, bohatší, nejbohatší

Když zdobíte, možná jste si někdy uvědomili, že nepřijde okamžik, kdy byste si řekli dost, tahle koulička už by byla moc. A tak pokud budete zdobit stále dál a dál, dosáhnete pořádně opulentního vánočního stromku. Využijte sklo, plech i textilie. Nebojte se kombinovat více materiálů, najděte však adekvátní hranici. 

elledecor.com ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram