Jak se učesat, když je venku velké horko

Jak se učesat, když je venku velké horko

Pocit lepících se vlasů na krku a mastící se pěšinky charakterizuje neúmorná vedra. Dáme vám tipy, jak se učesat, aby vás horké počasí omezovalo zase o kousek méně. 

1. Vysoký culík

To nejjednodušší, co si ráno můžete vykouzlit na hlavě a přes den v případě potřeby rychle opravit. V létě se vyhněte fixace tužidlem, raději použijte lehčí lak. 

2. Postranní copan

Ve volně zapleteném copanu budou vaše vlasy uklizené a nebudou se vám plést do obličeje. Navíc až je večer rozpletete, budou se krásně vlnět a stále vonět po šampónu. V klidu tak zvládnou ještě pořádný mejdan pod širákem. 

3. Vlasy zapletené se šátkem

Pro někoho trochu hippie móda, pro jiné letní nezbytnost. Zapletený copan nebo culík se šátkem rozhodně oživí nejen účes, ale i celkový look. Proto pokud se chcete blýsknout mladistvým vzhledem a chystáte se do uvolněné letní atmosféry, tenhle účes byste měla vyzkoušet. 

4. Jednoduchý nízký drdol

Úplně nejsnazší variantou je udělat si nízký culík uprostřed vlasů a nad gumičkou vytvořit malou dírku a tou následně horem vlasy protáhnout. Pak už stačí jen připevnit zbytek vlasů a máte zajímavý drdol, který je navíc i praktický, protože se skoro nepohne. 

5. Rozcuchaný drdol

Milovnice nedbalého vzhledu už ho dávno nosí. Vy ostatní byste ho měly zkusit také. Nezdržujte se zbytečným rozčesáváním a tak jak vám vlasy přijdou pod ruku, ho udělejte.

pinterest.com ; byrdie.co.uk 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram