Jarní kampaň značky Coach míří na pouť

Jarní kampaň značky Coach míří na pouť

Módní značka Coach si pro svou jarní kampaň roku 2019 zajela do Los Angeles na klasickou pouť plnou kolotočů.

Sluncem zalité snímky plné rozmanitého obsazení modelů vyfotil Craig McDean. Svou inspiraci fotograf hledal v tzv. road tripech na západ. Jen si vzpomeňte na svá dětská léta, když vás rodiče brali na pouť nebo když kolotoče přijely na malé náměstí vaší vesnice. Tahle pouť je však v něčem jiná, je totiž zcela opuštěná.

Kiko Mizuhara, Guan Xiaotong, Adut Akech, Sora Choi, Indira Scott, Fran Summers a Kiki Willems tvoří jedinečné obsazení. Modelky na sobě mají květinami potištěné šaty volnějších střihů plné výrazných volánů. Hnědé kabátky i vesty s „rozřezanými zády“, klasické kabelky, ale také barevný pletený svetr jsou tím, čeho si rozhodně všimnete. Jarní kampaň dopřává pohled na krásné páskové lodičky, ale také na kotníkové kozačky. Jeden nikdy neví, jaké nás čekají teploty, a tak značka Coach vsází na jistotu v podobě širokého spektra možností.

V jádru spíše jemné a nevýrazné odstíny modelů jako by ani nepatřily k jaru. Ne vždy ale máme náladu nosit kanárkově žlutou, a proto od nás tahle kampaň dostává jedničku.

coach.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram