Jarní koktejl s módou NAVARILA S/S 2015

Jarní koktejl s módou NAVARILA S/S 2015

Přijďte si vychutnat Jarní módní koktejl se značkou NAVARILA u příležitosti představení nové kolekce Jaro/Léto 2015, kterou pro vás připravila přední česká módní návrhářka Martina Nevařilová.

Česká módní návrhářka Martina Nevařilová vás srdečně zve na představení nové kolekce pro Jaro/Léto 2015. Originální, zábavné a nesmírně pohodlné modely značky NAVARILA si můžete u sklenky šampaňského prohlédnout již tuto středu 13. 5. 2015. Jarní módní koktejl odstartuje v 18:00 a nebude chybět ani módní přehlídka.

Již přes 20 let tvoří Martina Nevařilová pod značkou NAVARILA nápadité kousky z kvalitních, příjemných, pletených materiálů a tentokrát tomu není jinak. Nejnovější kolekci dominuje námořnický proužek z příjemného, splývavého úpletu (ve složení modal-elastan). Bohatá barevnost, zajímavé kombinace a kontrasty si získají snad každou ženu, která se nebojí vyniknout.




 

Nadčasové letní šaty NAVARILA jsou splněným snem všech žen, které nerady žehlí a přesto chtějí být vždy perfektně oblečené pro jakoukoli příležitost! Pro jednoduché barevné kombinace je kolekce doplněna o střídmě barevné letní svetříky neobvyklých střihů, bez bočních nebo ramenních švů, v různých melírech šedé a modré.

Značka NAVARILA vás přesvědčí, jak jednoduché je skoncovat s každodenní nudou našich šatníků!

Zdroj: NAVARILA

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram