Letní kolekce obuvi Humanic - ve stylu 60. let, elegance a fantasy

Letní kolekce obuvi Humanic - ve stylu 60. let, elegance a fantasy

Humanic pro přelom jara a léta 2015 přichystal tři trendové edice, každou s trochu odlišným tématem. Pojďme se podívat, co nabízí Pastel Breeze, Summer Tunes a California Love. 

Pastel Breeze

Vane k nám kolekci plnou jemných ženských odstínů i střihů. Hlavní roli hraje baby modrá, světle šedá, tělová a bílá. Jsou na otevřených i klasických lodičkách a páskových sandálkách jak na podpatku, tak i na rovné podrážce. Humanic v této kolekci přináší spousty variant podpatků - různé šířky, tvary i výšky i střihů klasických lodiček. Jednou je najdete s otevřenou špičkou, jindy patou a nebo s rozdílným vykrojením na nártu.

Summer Tunes

Tato kolekce nechává znovu rozeznít melodii šedesátých let a přináší rozmanité modely v metalických odlescích. Naleznete tady trendy pantofle, sandále s perforací i ultravysoké lodičky na platformě. Mísí se zde několik stylů, takže pokud je ten váš opravdu specifický, zkuste se porozhlédnout právě v této kolekci. Kromě metalických tónů bronzové, stříbrné i zlaté tu najdete matnou černou nebo motiv hadí kůže.

California Love

Je kolekcí s odkazem na pohodovou módní obuv jak do města, tak klidně i na výlet nebo na vysněnou pláž. Nabízí boty, které budou skvostem sami o sobě. Jsou potištěné havajskými motivy květin, leopardem i jejich vzájemnou kombinací. No, není to to pravé pro pohodlné looky během perných měsíců? Kolekce zahrnuje především uvolněné tenisky a slip on boty.  

A co nesmí pro léto 2015 chybět z nabídky Humanic redakci Móda.cz? 

Petra- šéfredaktorka: 

"U mě vede pohodlná sportovní obuv. Značky Vans, Hilfiger a Converse bych volila vždy!" 

Lenka: 

"Ulítávám na sandálcích v přírodních barvách z kůže. Loni jsem si zamilovala proužek přes nárt a mezi takovými boty má Humanic opravdu na výběr."

Dana: 

"Preferuji pohodlnou koženou obuv, která je zároveň moderní a elegantní. Co se týče barev - milovanou černou v létě občas měním za světlejší tóny."

Veronika: 

"Balerínky bych nosila klidně celý rok, takže je často vytahuji i v létě. A tyhle černobílé prostě dokonale zapadají do mého stylu!"    

Zdroj: humanic.net/cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram