Max Factor revoluční barevné korektory CC Colour

Max Factor revoluční barevné korektory CC Colour

MAX FACTOR právě představuje revoluci v korekci barevných nedostatků pleti CC Colour Correctors pro jednotný a matný vzhled.

Max Factor představuje nové, přesně cílené korektory Colour Corrector Sticks určené ke korekci barevných nedokonalostí. Jedná se o produkty pracující s nejnovějšími poznatky vědy, inovacemi a s Teorií harmonie barev podle Maxe Factora.

COLOUR CORRECTOR STICKS se lehce roztírají a plní přání mnoha žen, které chtějí potlačit nedokonalosti své pleti: zarudnutí, mdlý odstín, kruhy pod očima či pigmentové skvrny. Navíc je v nabídce i takový korektor barevných tónů pokožky, který pleť zkrášluje, zesvětluje a rozjasňuje. Pleť je s jeho pomocí právě taková, po jaké ženy vždy toužily – bez jediné chybičky.

Cestou k úspěchu Colour Corrector Sticks je teorie harmonie barevných principů, která pracuje s protikladnými barvami, čímž dochází k jejich vizuální neutralizaci. Výhodou je i jednoduchá a snadno kontrolovatelná aplikace. Výsledkem je dosažení profesionálního výsledku během pár doteků.

  

 

Cenná rada na závěr

“Naneste korektor přímo z pera na podkladovou bázi (All Day Primer) ještě před aplikací make-upu a lehkými doteky jej vklepejte do pokožky. Jen tak zajistíte, že tóny pleti zůstanou věrné vašemu přirozenému odstínu pokožky. Pokud používáte Iluminátor, aplikujte jej jako poslední po podkladové bázi, make-upu a bronzeru či tvářence.”

 

Zdroj: fann.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram