Miu Miu DAHLIA, kabelka která nás mile překvapila

Miu Miu DAHLIA, kabelka která nás mile překvapila

Že by se objevila rovnocenná soupeřka kabelek typu Birkin, Chanel 2.55. či Lady Dior? Možná…

Nemůžeme s jistotou říct, že značka Miu Miu slávu jaká předchází zmiňované typy kabelek z módních domů Hermès, Chanel či Dior do budoucna dožene, nebo snad dokonce překoná. Co však potvrdit můžeme, je skutečnost, že alespoň v těchto měsících je naprostým bestselerem.

Kabelka Miu Miu DAHLIA nemůže zkrátka chybět na rameni žádné šarmantní dámy, zvláště pak ženy, která budí velkou pozornost společnosti. Kabelka DAHLIA tak téměř na každém kroku doprovází nejednu známou tvář včetně americké modelky a herečky Emily Ratajkowski.

 

Ručně vyrobené kabelky vytvořené pomocí speciálního dřevěného kopyta jsou elegantní a sofistikovanou verzí tradiční lovecké brašny.

Model DAHLIA je spojením dokonalých střihů, ušlechtilých materiálů a jedinečných detailů: je k dispozici v provedení z materiálu Madras Lux z měkké teletiny nebo z nubuku a pohrává si s celou škálou sedlářských odstínů, jakými jsou koňaková, přírodní nebo černá s nádechem okrové.

DAHLIA má dvě odlišné varianty a to méně strukturovanou, nošenou křížem přes tělo, ve dvou velikostech nebo zdobenou kamínky se složitější konstrukcí, která se nosí přes rameno.

I díky široké variabilitě kabelky Miu Miu DAHLIA z kolekce Automne 2016 jim celkem hravě propadly Adriana Lima, Gigi Hadid nebo Bella Hadid.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram