MÓDNÍ PŘEHLÍDKY PAPILLONS & LE CHATONLODĚ NA VODĚ 2014

MÓDNÍ PŘEHLÍDKY PAPILLONS & LE CHATONLODĚ NA VODĚ 2014

Vyrazte k vodě, prohlédněte si lodě a zhlédněte exkluzivní módní přehlídku plážové a wellness kolekce značky Veba home textile.

Přijďte se podívat na jedinečnou výstavu LODĚ NA VODĚ a při té příležitosti zhlédněte exkluzivní módní přehlídku společnosti Papillons, a.s., která nejen na vodě představí plážovou a wellness kolekci značky Veba home textile a modely z afrického brokátu.

Další partner této jedinečné přehlídky je společnost Le Chaton, s.r.o., která zde představí novou kolekci plavek a spodního prádla pod názvem „Krásné pohodlné a sebevědomé léto s Le Chaton“. K vidění budou plavky značek Lise Charmel, Magistral, Pain de Sucre, Nicol Olivier a prádlo Chantal Thomass.

Krásné modelky Dominika Hužvárová, Lucie Zimová, Barbora Lužíková, Kateřina Šonková a Nikol Novotná, budou vycházet z vyhlídkové lodi Maria Croon, odkud bude přistavěno molo až ke břehu Vltavy na Rašínovo nábřeží.

Celým dnem již 6. ročníku vás bude 26. 4. 2014 od 14:00 provázet moderátor Josef Melen. Tak dorazte na Rašínovo nábřeží v dobré náladě a v tomto duchu si užijte celý den.

 

 

Zdroj: royaltrust, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram