Módní show F&F AW 2014: Londýnský Somerset House se opět proměnil v centrum módy

Módní show F&F AW 2014: Londýnský Somerset House se opět proměnil v centrum módy

Londýnský Somerset House hostil ve čtvrtek 3. dubna velkolepou módní show F&F pro sezonu podzim/zima 2014. Celou show odstartoval světoznámý model Jon K a celkově se akce účastnilo přes 600 návštěvníků včetně celebrit i módních odborníků. Podívat se přišli také popová princezna Sophie Ellis-Bextor nebo slavný pár fashion nadšenců Professor Green a Millie Mackintosh.

V rámci módní přehlídky značka odprezentovala na 60 outfitů pro denní i večerní nošení.
Na den zvolili tvůrci spíše světlejší barvy, v dámských kolekcích převládala tělová, zlatá, hnědá a růžová. Stejně tak u mužů mnohdy vystřídala tradiční černou moderní hnědá. Romantické krajkové topy i luxusní třpytivé šaty halily oversized kabáty a saka v pánském stylu. Většinu modelů včetně dlouhých šatů zdobil praktický doplněk v podobě hřejivé šály.

Večerní kolekce naopak ovládala černá, na jednobarevných outfitech vypadala o to lépe kombinace materiálů. Blýskavým šatům to slušelo s dlouhým bavlněným svetrem i s pruhovaným sakem. Stále častěji ale bývají tradiční malé černé nahrazovány transparentními halenkami a kalhotami či šortkami s vysokým pasem, které kupodivu mohou vypadat stejně žensky a sexy a jinak tomu nebylo ani v aktuální kolekci F&F. Nejvíce ale přesto zaujaly dlouhé průsvitné šaty odhalující téměř všechno.

 

Zdroje obrázků: look.co.uk, dailymail.co.uk, facebook F&F

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram