Našli jsme pro vás místo jako stvořené pro nákup kvalitní obuvi

Našli jsme pro vás místo jako stvořené pro nákup kvalitní obuvi

Stále pro naše čtenáře hledáme vhodné tipy na skvělý nákup. Tentokrát jsme se zaměřili na prodejce kvalitní a přesto dostupné dámské, pánské a dětské obuvi.

Jistě netřeba dlouho představovat módní e-shopy jako Answear, Zoot, Revolve či Promod, jež jsme si při našich nákupech oblíbili a které především pro jejich bohatý výběr trendy módních kousků ve velmi příznivých cenových hladinách stále rádi navštěvujeme.

Tentokrát jsme se však zaměřili výhradně na prodejce obuvi, z nichž nejen nás, ale i řadu našich čtenářů v poslední době zaujal obchod www.botino.cz, jenž vám představit musíme. Mile nás totiž překvapil jak hojným počtem kvalitní obuvi pro dámy, pány a dokonce i pro ty nejmenší, tak i příznivou cenou, která bývá často hlavním artiklem v našem rozhodování, jež předchází samotnému nákupu.

Proto, abychom vám samotný obchod botino.cz ještě více přiblížili, rozhodli jsme se oslovit přímo majitele obchodu botino.cz, který nám věnoval trochu svého času a zodpověděl naše dotazy, jež vnesou světlo do vašeho rozhodování při nákupu obuvi a blíže představí samotný obchod botino.cz

Jak dlouho se pohybujete v módní branži a proč jste se při výběru předmětu vašeho podnikání zaměřil právě na tento módní segment?

V módní branži se pohybuji pátým rokem. Náš tým se skládá z mladých lidí, a proto je předpoklad, že nás móda baví. Když jsme se před pár lety rozhodli prodávat boty pro české ženy, tak jsme ještě netušili, že jednou opustíme naše zaměstnání a budeme se botám věnovat naplno. Sledovali jsme módní trendy. Prodávat poctivé boty byl prostě náš sen. Měli jsme ale hned z počátku šťastnou ruku na výběr dodavatele, který se ztotožnil s naší vizí. Proto nyní můžeme nabízet široký výběr kvalitní módní obuvi. Chceme ale více. Ne pouze kopírovat módní trendy. Proto jdeme dále svou vlastní cestou.

Musíme přiznat, že jsme vás na internetu objevili celkem nedávno, ale prozraďte nám, jak dlouho vlastně e-shop botino.cz na českém trhu působí?

Náš eshop botino.cz působí na českém trhu od roku 2013. Začátky pro nás nebyly úplně lehké, ale brzo jsme si našli naše stálé zákaznice. Díky jejich důvěře jsme se mohli rychle posouvat dopředu a upravovat naši nabídku jejich potřebám. I díky tomu, v novém roce můžeme vstoupit na slovenský trh, a obsloužit tak i naše milé sousedy.

Váš obchod se specializuje především prodejem trendy obuvi, ale nemohla nám uniknout ani skutečnost, že dámy u vás mohou zakoupit i řadu nezbytných módních doplňků.

Z doplňků si u nás můžou zákaznice nakoupit kabelky. Mnoho žen si chce svůj outfit sladit, a tak si u nás mohou pořídit kabelku i boty v jedné barevné kombinaci. Kabelky si pak můžou samozřejmě koupit i jednotlivě, kdy nabízíme výběr pro každou příležitost.

    

Je jasné, že s příchodem chladnějších dnů se zvedne vlna poptávky po typické sezónní obuvi, ale jaký typ obuvi je dle vašich poznatků skutečně nejvyhledávanějším a ve vašem obchodě tím nejoblíbenějším?

Je pravda, že s příchodem zimy je poptávka po zimní obuvi značně vyšší. Typicky naše zákaznice nakupují kozačky. Jestli bych měl vybrat nejoblíbenější typ obuvi, tak u nás to jsou určitě tenisky. Je to i z toho důvodu, že nabízíme opravdu obrovský výběr a na zimu jsme si připravili pěkně zateplené tenisky. Tudíž milovnice této obuvi se s námi nemusejí obávat ani příchodu zimy. Hned za teniskami jsou nejvyhledávanější právě kozačky a kotníčkové boty. U pánů převládají polobotky a sportovní obuv.

Jak dlouho u vás trvá vyřízení objednávky?

Objednávky se samozřejmě snažíme expedovat co nejdříve. Není u nás výjimkou, že boty expedujeme ještě týž den. Obvykle však objednávky expeduje do těch 24 hodin. Podle heuréky od vytvoření objednávky po doručení uplyne 2,5 dne, což si myslím, že není vůbec špatné. Doba doručení pak hodně závisí i na zvolené platbě a hlavně dopravě.

Jaká je vaše největší výhoda oproti velké konkurenci? Respektive, na co by jste nalákali vaše potencionální zákaznice?

Největší výhodu vidím v našem zákaznickém servisu. Ke každé zákaznici přistupujeme individuálně a maximálně vstříc. Není proto problém si u nás objednat např. telefonicky. Na každý dotaz dostanete odpověď. Pokud chcete upravit objednávku, u nás to není žádný problém. Potencionální zákazníky bych pak nalákal na naši širokou nabídku. Momentálně máme něco málo přes 5 000 párů bot, v mnoha velikostech a barevných kombinací, takže věřím, že si u nás vybere každá žena.

Palčivá otázka reklamace. Máte? A jak se k nim stavíte?

Samozřejmě, za celou dobu podnikání se nám bohužel sešlo i pár reklamací. Všechny jsme doposud vyřídili kladně, ke spokojenosti zákazníků. Spíše než reklamace, kterých bylo za celou dobu minimum, nás trápí špatný výběr velikosti. Ale i v takovém případě si u nás zákaznice mohou boty bezplatně vyměnit za jinou velikost, a nebo jim vracíme peníze.

Můžete prozradit, kolik za tu dobu máte už spokojených zákaznic?

Za celou dobu nám bylo potěšením obsloužit už tisíce spokojených zákaznic.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram