(Ne)Soustředění Muži roku

(Ne)Soustředění Muži roku

Během nedávného soustředění se čeští finalisté soutěže Muž roku stali středem pozornosti hojného počtu přítomných dam, které soutěžící ani na okamžik nenechali vydechnout. Zůstali pánové ve společnosti krásek Andrey Bezděkové a Natálie Kotkové soustředěni?

Víkend, který čeští finalisté soutěže Muž roku strávili v Hotelu Rajská Zahrada v Novém Městě nad Metují, byl pro většinu z nich velice náročný. Co tam dělali? Ve skutečnosti posilovali, cvičili, učili se mluvit, ale také našli čas na zábavu a flirtování.

Není divu, že po tom všem přítomní pánové lačnili po troše zaslouženého odpočinku spojeného se zábavou, která jim byla organizátory poskytnuta. Zdaleka ne všichni mužové ale ve společnosti sličných dam zůstali ve střehu a soustředění.

 

Hned první den totiž za dvanáctkou finalistů dorazila Katka Kornová, Česká Miss 2016 Andrea Bezděková či Česká Miss World 2016 Natálie Kotková a společně to všichni rozjeli. Na programu byla jízda na lodičkách, kterou některé známé tváře s finalisty nezvládly a skončily v místní řece. „Málem jsem se utopila, ještě že mám záchrannou vestu,“ křičela Andrea Bezděková, když jejich lodičku finalista Mirek Dubovický neukočíroval a skončili ve vodě. A podobně dopadla i Česká Miss World Natálie Kotková.

 

O poznání lépe se však všichni cítili ve vířivce, která najednou pojala kompletní dvanáctku don šajnů i s oběma kráskami Andreou Bezděkovou a Natálií Kotkovou.

To už se ale čas nachýlil a mohl odstartovat slavnostní večer plný známých tváří, jako Jan Přeučil, Eva Hrušková, Naďa Urbánková, Marcela Holanová, Eva Hrušková, Marián Vojtko či Ivana Jirešová, během něhož kluci předvedli oblečení od Bernhardt, ale také spodní prádlo a plavky 69SLAM.

  

  

V Novém Městě nad Metují to zkrátka o víkendu žilo a už za necelý měsíc to bude žít i v Náchodě. 26. srpna se zde totiž rozhodne o vítězi celé soutěže.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram