Nová podoba Louis Vuitton

Nová podoba Louis Vuitton

Louis Vuitton konečně odhalil, jak vypadá jeho nová Monogram Collection. Typický monogram tohoto módního domu podle svého přetvářelo šest světoznámých návrhářů.

Módní dům Louis Vuitton před několika měsíci spustil nový projekt Iconoclasts. Spojil se se šesti světoznámými módními návrháři a osobnostmi módního průmyslu a zadal těžký úkol, který spočíval v přetvoření typické podoby monogramu Louis Vuitton, jímž je tato značka proslulá už desítky let. Kolaboraci přijali Christian Louboutin, Karl Lagerfeld, Cindy Sherman, Frank Gehry, Marc Newson a Rei Kawakubo

Z nové monogramové kolekce si můžete pořídit chlupatý batůžek, klasickou kabelku nebo boxovací pytel. Karl Lagerfeld to zkrátka pojal trochu drsněji než všichni ostatní. To Christian Louboutin vymyslel vtipný francouzský kufřík, Rei Kawakubo kabelku proděravěla a Frank Gehry zminimalizoval.

Kreativní ředitel Louis Vuitton Nicolas Ghesquière má svěží nápady, novou Monogram Collection kampaní módní dům zviditelnil a nebál se ke svému řemeslu pustit konkurenci. Za to mu tleskáme, výsledek je skvělý.