Oblečte se do světových značek za prvotřídní ceny

Oblečte se do světových značek za prvotřídní ceny

Máte rádi kvalitní produkty světových značek, v kterých nepotkáte na ulici každého druhého? Inspirujte se s námi vybranými ležérními outfity a možná objevíte něco nového

Jedinečná italská značka Devergo je originální svým zaměřením na kvalitní ležérní oblečení za prvotřídní ceny. Letošní kolekce se nese v těch nežhavějších trendech.

S americkým vintage stylem zažijete pohodlí, klid a dobrodružství.

 

Rozmanitostí překypují outfity inspirované stylem 60tých let. Barevné a lehce oprané dámské jeans jsou stále více trendy a do popředí se opět dostávají pánské rifle s opotřebeným designem a záplatami.

V kolekci značky Devergo najdeme také dnes velmi oblíbené téma Vintage Nautical Marine, inspirované starými bretaňskými námořníky. Základem je tradiční bílá a námořnické pruhy, námořní vzory a lehký chambray v kombinaci s Devergo jeans.

Tyto skvělé outfity perfektně podtrhnou luxusní hodinky světových značek. Trošku extravagance vám poskytne značka Diesel nebo Fossil.

Pánské luxusní hodiny zastupují značky Armani, Calvin Klein nebo Nautica.

Na své si přijdou i dámy, které mohou doladit outfity masivnějšími dámskými hodinkami značek Guess, Michael Kors či Fossil.

Takovéto luxusní hodinky za skvělé ceny a mnoho dalších najdete na delux.cz.

Zdroj: seocentrum.sk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram