PLESOVÁ SEZÓNA: Psaníčka, se kterými zabodujete

PLESOVÁ SEZÓNA: Psaníčka, se kterými zabodujete

Plesy jsou plné žen v nádherných šatech, vysokých podpatcích, načesaných vlasů a podle nás by měly být také místem, na kterém se sejdou ty nejkrásnější psaníčka. Tady je náš výběr. 

Jaké plesové šaty vedou letošní sezóně, už víte. Dokonce jsme vám už dávali i tipy na plesové střevíčky, které jsou tak nádherné, že bychom se vůbec nedivili, měly-li by kouzelnou moc jako ty Popelčiny. Vždy platí, že šaty jsou základ, boty poutavý doplněk a kabelka? Pokud jste módní nadšenkyně, ani kabelky neuniknou vaší pozornosti. Na plesy se nosí psaníčka a všechny ostatní druhy kabelek jsou téměř vyloučeny. Vůbec to nevadí, protože i psaníčka mohou být praktická a nositelná mimo plesovou sezónu.

TIP: Psaníčka bez třpytek, výrazného zdobení a ve větších formátech unosíte celoročně do divadla, kina i na kafe s kamarádkou.

  
Šedé LYDC 889 Kč ; Kostičkované LYDC 889 Kč ; Modré Silvian Heach 1 099 Kč

Čistě plesovým psaníčkům v sezóně 2016 vévodí odlesky kovů. Velmi dobře se shání psaníčka ve stříbrné, zlaté nebo bronzové barvě. Pamatujte, že si ale žádají individuální přístup. Ke zlatému psaníčku se nenosí stříbrné lodičky a naopak. Zároveň musíte o kabelku pečovat, protože nechtěné rýhy od nehtů jsou na stříbrné se zlatou vidět mnohem více než na matné černé. Pokud si netroufnete přímo na lesklé kovy, pak rozhodně vyrazte s černým psaníčkem v lakované úpravě nebo posázeným kamínky.

   
Černé s metalickým vzorem ONLY 979 Kč ; Stříbrné Dorothy Perkins 319 Kč ; Lakované černé Clarks 829 Kč

answear.cz ; zoot.cz ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram