Pre-Fall kolekce Gucci 2015 v tlumených tónech podzimu

Pre-Fall kolekce Gucci 2015 v tlumených tónech podzimu

Pre-Fall kolekce roku 2015 od módního domu Gucci na dálku vyzařuje originalitu a tmavé podzimní barvy na jednoduchých nositelných modelech. 

Pre-Fall kolekce 2015 Gucci ukazuje, že jde zkombinovat více trendy barev. Použité odstíny k sobě totiž jdou už od pohledu. Burgundy i cihlově červená a smaragdová společně s tlumenou tyrkysovou. Doplněny o černou, šedou a camel jsou všechny tyto dostíny nakombinovány dohromady a použity v Pre-kolekci módního domu Gucci na modelech inspirovaných 70. léty. 

Setkáváme se s kůží na šatech, ale vidíme ji použitou i na jemných detailech. Právě tam model nejvíce oživí a dodá mu opravdový glanc. Kožešinový kabátek v černo-cihlové je doplněn o boty na podpatku. Přestože se ve velké části kolekce objevují spíše trojbarevné oxfordky. Většina střihů i v Pre-Fall kolekci Gucci je jednodušší a míněná spíše jako módní oversize. A to ať už se jedná o kalhoty či saka. 

Když se ještě na chvliku vrátíme k barvám, které nás na této kolekci opravdu dostaly, za zmínku stojí i populární kombinace šedé s hnědou. Camel kabát a pletený šedý svetr si opravdu padnou. Nesmíme ale zapomenout také na velice efektivní vzor dlouhých i krátkých šatů v H či A střihu. Připomíná skvrny - přesně takové, jaké na svém hřbetě nosí zvířata. A vypadá to skvěle!

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram