Přivítejte CROP TOP - hit letošního léta a rady, jak ho obléci!

Přivítejte CROP TOP - hit letošního léta a rady, jak ho obléci!

Na parné dny často hledáme co nejvíce minimalistické oblečení - ať už střihem nebo barvou. Pro toto léto proto určitě do šatníku zařaďte crop top! Je jednoduchý, vzdušný, pohodlný a navíc elegantní!  

Pozor, nespleťte si tento trend s někdejšími zastřiženými tripy nad pupík a nevzhlednými bokovkami. Rok 2014 totiž přináší krátké topy v kombinaci s high waisted kalhotami, šortky, sukněmi! Na to při kombinování crop topu vždy myslete - hodí se k němu vše, co zakryje pupík i boky. Nehledě na fakt, že se nemusíte obávat, zda vám někde nevykukuje něco, co nechcete. 

 

Můžete si vybrat z několika střihů. Pro elegantní outfity se zajisté hodí střih přiléhavý. Kombinovat ho můžete jak s upnutým střihem, tak i Ačkovým, zároveň s maxi sukní! Jako doplňky se hodí vysoké podpatky, psaníčko a statement bižuterie. 

 

Někdy v obchodech narazíte i na crop topy. Připomínající spíše balconette podprsenky. Ani takových se nemusíte bát, žádají si ale více odvahy. Většinou bývají ve světlých odstínech krémové, tělové, bílé či meruňkové a úchvatně vypadají v kombinaci s lehkými šifónovými kraťásky nebo květinovými potisky.

 

A poslední přichází na řadu nejvíce ležérní volný střih. Volné crop topy často uvidíte s různými nápisy či citáty, spektrum barev bývá také mnohem širší. Hodí se v podstatě k čemukoli. Jednoduše se kombinují s mini kraťasy s vyšším pasem či s pouzdrovou sukní. 

 

 

Za příznivé ceny seženete crop topy v řetězcích značek New Yorker i H&M. 
Co na nový módní trend říkáte vy? Hot or not? 

 

Zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram