Rozjasněte pochmurné počasí s novou dětskou kolekcí Oilily

Rozjasněte pochmurné počasí s novou dětskou kolekcí Oilily

Pochmurné počasí je typické pro nadcházející sezónu a s ní se pojí i studené odstíny nudných barev. Ale s tím je teď konec!

Značka Oilily si pro Podzim/Zimu 2014 připravila skutečně zábavnou kolekci výrazných hřejivých barev, která zvedne náladu za jakéhokoli počasí.

Nejnovější kolekce obsahuje halenky, bundy, šaty, sukně, košile a kalhoty z měkkoučkých mazlivých materiálů.

Školním i předškolním dětem přináší vskutku nápadité designy plné příběhů.

Podpořte dětskou fantazii a kreativitu s motivy měst na košilích a kabátech, kde najdete auta, baráčky, větrníky a dokonce i vzducholoď.  Holčičkám se jistě více zalíbí šatičky a sukýnky s motivem domečku pro panenky.

 

Perfektní zimní atmosféru doladí punčochy se zimními motivy nebo šatičky s motivem sněhových vloček.

Na podzim a hlavně v zimě je důležité teplo a komfort, proto v kolekci nechybí zimní kabáty s vlněnou či fleesovou podšívkou nebo kapucí s kožešinou. I na kabátkách najdete oblíbené dětské motivy, jako například ovečky nebo kytičky.

 

Materiál, z kterého jsou kabáty vyrobeny, doslova zastaví jakoukoli nepřízeň počasí, jsou odolné větru, dešti a tak i zimě. Součástí některých kabátků je i vak, do kterého snadno kabát složíte a nemusíte ho tak například při nákupech nosit v ruce.

Teploučké oblečení plné krásných barviček skvěle doplní šálky z hřejivé vlny nebo nákrčníky v podobě oblíbených zvířátek.

Oilily je jednoznačně vychytaná značka s jedinečným originálním designem, s kterým se vaše děti nebudou nikdy nudit a užijí si i zimu naplno.

Zdroj: oililyshop.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram