Rozmanité kousky z kolekce Camaieu v jejich podzimním Lookbooku

Rozmanité kousky z kolekce Camaieu v jejich podzimním Lookbooku

Francouzská značka Camaieu nám představila svůj podzimní lookbook, ze kterého můžeme čerpat řádnou dávku inspirace.

 

Camaieu představilo svůj podzimní lookbook složený z 9 modelů, ve kterém je jasně vidět filosofie značky. Snaží se pokrýt veškeré věkové vrstvy potencionálních zákaznic. A tak nabízí jak trička s mladistvými potisky, tak jednoduchou módu, kterou ocení ženy ve středním věku a zároveň praktické tuniky, jež si nachází zalíbení u nejstarších zákaznic.  

 

Přestože se tato značka zrodila ve Francii a původně byla směřována na mladší vrstvu žen, později se přeorientovala na ženy, které mají svá bláznivá léta za sebou a spokojí se s basic kousky v dobrém provedení. Do své podzimní kolekce zakomponovali aktuální módní trendy, trochu je přepracovali a nabízí tak autentickou módu, kterou lze bez problémů vkusně kombinovat. 

 

Aktuální módní trendy Camaieu podává svým zákaznicím ve zjedndušené verzi. Použilo podzimní trendy barvy jako je tmavě modrá nebo kombinace černo-bílé.  Přesto tu možná převládají kousky vhodné pro mladé ženy a především pro štíhlé postavy. Za povšimnutí stojí například vojenský kabát nebo barevná bundička. Podzimní lookbook nám ukazuje, jak nenásilně kombinovat šaty se zimními svršky a dává nám prostor pro vlastní kombinace výrazné bižuterie - dalšího z letošních velkých trendů.

 

 

Zdroj: camaieu.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram