Ručně malované boty z kolekce Burberry Prorsum F/W 2014

Ručně malované boty z kolekce Burberry Prorsum F/W 2014

Značka Burberry letos na podzim představila skutečně úchvatné kolekce oblečení, kabelek i bot, které jsou unikátní ručně malovaným designem. Objevte tyto originální kousky i vy.

Burberry Prorsum se v kolekci obuvi Podzim/Zima 2014 nechala inspirovat, stejně jako u jedinečné kolekce kabelek, souborem britských spisovatelů a umělců Bloomsbury z Charlestonu a tak se zrodila naprosto originálně kolekce obuvi, jejíž součástí jsou ručně malované kousky.

Kolekce se skládá především z elegantních kotníkových bot na vysokém podpatku z jelenice. Každý kus ručně malovaných bot nese jedinečný design a tak je zcela unikátní.

Jsou ušity z jednotlivých kožených panelů, které byly zdobené malovanými květinovými motivy. Boty tak povýšili na nový level, stávají se uměleckým dílem!

Unikátní vzhled v nové kolekci získaly také podpatky a podrážka připomínající rohovinu, pro něž byly inspirací knoflíky kultovních Burberry trenčkotů.

Součástí kolekce jsou i další originální kousky, například boty potažené tapiserií v jasných barvách. Geometrickými tvary jsou inspirované tradičními mozaikovými vzory koberců.

Nechybí ani velice ženské sandálky sledující nude trend v obouvání. Sandálky jsou nádhernou ukázkou perfektní kombinace materiálů, jako je kůže, satén a semiš.

Zdroj: burberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram