S kolekcí F/W 2014/15 od Paul&Joe mezi norské vzory a teplé kabáty

S kolekcí F/W 2014/15 od Paul&Joe mezi norské vzory a teplé kabáty

Kolekce plná teplých kabátů, pletených svetrů s norskými vzory, zajmavých detailů a tlumených podzimních barev. Kolekce, kde se oblek kombinuje s teniskami a hnědé odstíny se šedou.

Výrazným prvkem celé kolekce jsou pletené svetry s norskými vzory. Nejedná se ale o žádné soby přes celý hrudník ani vzor pokrývající celou plochu svetru. Kolekce je minimalistická, takže zmíněné vzory nalezneme pouze na jednotlivých částech - např. na dolním lemu nebo u výstřihu. Najdeme jak svetry bez zapínání, tak klasické kardigany nebo jednoduché mikiny. Hojně byly představeny i pánské flaušové kabáty většinou v tmavě modré barvě.

 

Obleky jsou v růzých barvách - většinou v šedé či hnědé kostce. Často kombinované s vzorovanými košilemi zapnutými až ke krku. Designéři se nebáli ani kombinace šedá a hnědá. Většinu sak doplnili o hnědé kožené tenisky nebo o černé polobotky. Kalhoty se u kotníků zužují, mají tedy lehce harémový střih. 

 

Sako návrháři občas mění za koženou bundičku a v kombinaci s pletenými svetry to vůbec nevypadá špatně. Pozornost si také zaslouží jednotlivé detaily v kolekci. Jsou jimi např. části svetru nebo rub kalhot, kde jsou použity jiné vzory či barvy než na zbylém kusu oblečení.

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram