SKIN CAVIAR LIQUID LIFT představuje kaviárové perly

SKIN CAVIAR LIQUID LIFT představuje kaviárové perly

Skin Caviar Liquid Lift nabízí absolutně nejvyšší koncentraci čistého kaviárového extraktu, pro dosažení výjimečného zpevnění pokožky.

Skin Caviar Liquid Lift nabízí absolutně nejvyšší koncentraci čistého kaviárového extraktu ve srovnání se všemi dosud produkovanými přípravky kaviárové kolekce La Prairie. Toto jedinečné sérum obsahuje nejmodernější technologii, která dokáže zajistit smíšení aktivních látek a jejich cílenou distribuci k dosažení optimálního výsledku.

Neuvěřitelně účinné sérum bezprostředně zlepší vzhled i pocity pokožky na takovou úroveň, jaké dosud nebylo možno dosáhnout „pouhým“ kosmetickým přípravkem.

Další aktivní látky v ideálně vyvážené receptuře Skin Caviar Liquid Lift hydratují, vyživují a chrání pleť. Zklidňující komplex bohatý na omega-3 ceramidy posiluje ochrannou funkci pokožky a pomáhá snižovat riziko podráždění. Zvláčňující látky včetně provitamínu B5 a rostlinných extraktů přitahují a vážou vlhkost v pleti, udržují optimální hladinu hydratace a zlepšují elasticitu. Antioxidační ochranu zajišťuje vitamín C. Exkluzivní buněčný komplex La Prairie napomáhá stimulovat proces buněčné obnovy, hydratuje a dodává prostřednictvím živin energii.

 

Aplikace:

Před prvním použitím aktivujte Skin Caviar Liquid Lift odstraněním svrchního víčka a stisknutím aktivátoru. Lahvičku protřepávejte tak dlouho, dokud nedojde k úplnému smíšení jednotlivých složek. 

Pomocí pumpičky aplikujte jednu až dvě kapky do dlaně ruky a konečky prstů jemně naneste na pleť obličeje a krku.

Po první aplikaci již nanášejte přípravek jednoduše pomocí pumpičky vždy ráno a večer. Následně pokračujte v péči se Skin Caviar Luxe Cream, Extrait of Skin Caviar Firming Complex nebo jiným hydratačním produktem dle vaší volby.

Už jste napsala ježíškovi? Možná teď přichází ten nejvhodnější okamžik. Obvyklá prodejní cena Skin Caviar Liquid Lift je 6 790 korun.

 

Zdroj: Fann

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram