Společenský styl v pánské módě přežívá dál - Giorgio Armani, Emporio Armani a Paul&Joe

Společenský styl v pánské módě přežívá dál - Giorgio Armani, Emporio Armani a Paul&Joe

3 světové značky ukázaly světu, jak má dle jejich představ vypadat jaro a léto v pánském šatníku následujícího roku. Tady je Giorgio Armani, Emporio Armani a Paul&Joe navrch. 

Giorgio Armani

Jeden z hlavních taháků pánské módy. Giorgio Armani. Po přehlídce Gucci, Salvatore Ferragamo a Prada už minimálně čtvrtý v pořadí, kdo využil koncept cestování. I přesto jsme se nedívali na to samé, jako před pár dny. Giorgio využil světlých barev, jemných vzorů, světle modrých košil s rozhalenými límečky, slamáků a nepostradatelných slunečních brýlí. Na nohu nasadil modelům outdoorové boty, stejně jako polobotky a tenisky, takže záleží jen na jedinci, jaké z nich upřednostní pro svůj program. 

Emporio Armani

Tlumená taupe, khaki, šedá a také modrá. Celá kolekce spadala spíše do podzimního období, než jarního, ale s tím jsme si hlavu nedělali. Provedení šedých odstínů na použitých materiálech se potvrdilo býti přesně tím, co od Emporio Armani chceme vidět. A snad jakoby to Giorgio Armani věděl, protože s každým dalším modelem nám dal víc a víc a víc. Přesně jak jsme si přáli. Pokrývky hlavy v podobě klobouků a baretů a také šátky jako doplněk dokázaly, jak se móda točí stále dokola jen s malými odbočkami a zdá se, že příští jaro čeká pánské skříně revoluce. Zpátky k gentlemanskému stylu. Včetně daného chování, prosím... 

Paul&Joe

Značku Paul&Joe jsme k dvěma předchozím dali za účelem rozvolnění. Po lakovaných polobotkách se trochu stříbrné na rukávech a světle růžové na mikině rozhodně neztratí. Přehlídku jarní kolekce o více jak třiceti modelech otevřel květinový vzor, který bývá i u mužů během letních měsíců oblíbený. Dále si pro nás značka přichystala již zmíněnou baby růžovou, která se postarala o dokonalé rozptýlení. Nechyběla neutrální šedá a tlumený odstín modré. Dohromady tak Paul&Joe přinesl modely plné života, mladistvého duchu a elegance.  

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram