Svatební inspirace u Ailanto

Svatební inspirace u Ailanto

Snová svatební kolekce od Ailanto focená před pozadím z květinové zdi je úchvatná. Pokud hledáte svatební inspiraci, značka Ailanto je ideální.

Španělská značka Ailanto představila spolu s modelkou Carlou Crombie svou první svatební kolekci pro rok 2017. Je snová, romantická a plná květin. Ailanto před květinovým pozadím sice představilo jen pár modelů, ale stačilo na nich vystřídat hned několik inspirací. Nejznatelnější je vintage nádech, který na nás dýchá i z fotografií.

a10_2.jpg

Ailanto do kolekce zahrnulo retro závoj, decentní výstřihy a odstín sněhu i šampaňského. Španělskou módu připomínají nařasené rukávy, jinak ale Ailanto vypadá nevyhraněně - zakládá si na decentním looku, vyhýbá se trendu až příliš odhalujících svatebních šatů a sází spíše na klasiku.

Ailanto je značkou dvou kreativních návrhářů, dvojčat Iñakiho a Aitora Muñez. Designéři rádi volí barvu lnu a mezi materiály je velkým favoritem mušelín. Jejich svatební kousky můžete objednávat po internetu nebo, máte-li tu možnost, navštívit jejich butiky v Barceloně nebo Madridu.

Foto: fashiongonerogue.com, ailanto.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram