TOP výběr kozaček 2015 - které jsou nejlepší a kde je sehnat

TOP výběr kozaček 2015 - které jsou nejlepší a kde je sehnat

Čas na kozačky už je. Pro někoho jejich období trvá měsíc, pro jiné začne až za pár týdnů. Většina z nás se ale na ně těší, a tak přinášíme přehled, jakým párem svůj botník letos obohatit. 

Hnědá jako příjemná změna

Hnědá kůže i koženka je na podzim i v zimě vřele vítána. Ve změti černých odstínů ji rádi uvítáme, ale platí pro ni trochu jiná pravidla než pro černou. Hnědé kozačky nejlépe noste tón v tónu. Vybírejte si k nim hnědé či khaki kalhoty a zkuste vynechat černou. Budou skvěle dotvářet celý outfit, bude-li v něm převažovat právě hnědá nebo ji odstíny podobné - hořčicová, cihlová, rudá, vínová, khaki. 

 
Světle hnědé Baťa 2 199 Kč ; Tmavě hnědé 

Vysoko a ještě výš!

...alespoň tam by měly v zimě 2015 dosahovat vaše nové kozačky. Tradiční černá je na zimu naprosto ideální, vypadá dokonale s jakýmikoli černými kalhotami či legínami stejně tak jako s odstíny šedé či zemitými odstíny. Ideální výška se rok co rok šplhá stále výše a letošní podzim a zimu nejděte do ničeho nižšího než je střih těsně pod kolena. Není třeba vás ale moc přemlouvat, jakmile jednou zjistíte, jak pohodlné jsou opravdu vysoké kozačky, už nebude chtít jiné. 

  
 

Široké podpatky

Stejně jako u jakéhokoliv jiného druhu obuvi, i u kozaček platí širší podpatek s čtvercovou podstavou. Pokud patříte k podpatkovým maniakům a pravidelně je obouváte i na ledovku a do březnové sněhové břečky, v těchto by se vám mělo chodit stále pohodlně. Podpatek je širší, ne příliš vysoký a jsou opět po kolena - to aby vás nezáblo!

Které jsou vaším favoritem? 

 
 

pinterest.com ; bata.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram