Trendy účesy z přehlídkových mol S/S 2015

Trendy účesy z přehlídkových mol S/S 2015

New York, Miláno, Paříž - to jsou místa, kde během Fashion Weeku předvádí nejlepší kadeřnice a kadeřníci na světě svůj talent.

Inspirujte se tvorbou těch nejlepších kadeřníků světa. Objevte nejnovější vlasové trendy, které nám byly představeny na přehlídkových molech s kolekcemi pro Jaro/Léto 2015. I nadále se zde objevují trendy z loňského roku, přetrvávající jsou především účesy ze sezony Podzim/Zima 2014-2015, ale dnes se podívejme na nově přicházející trendy, a na ty účesy, které v letošní sezoně dostávají nový tvar.

Elegantní culík či cop
Elegantní účes je vítaným doplňkem každého jarního looku. Vyzařuje vkus a kultivovanost. Velmi elegantně působí především ovinutí gumičky vlasy.

Mokrý efekt
Mokrý look dostává nový přirozenější a nositelnější vzhled. Vlasy již nejsou úplně uhlazené a „přilepené“ k hlavě. Mokrý efekt se objevuje zejména v horní části hlavy, kde se vlasy zvedají do vlny a stáčí ke straně.

Mikádo s jemným rozcuchem
S novou sezonou přichází opět trend zkracování. Stále častěji se nejen na přehlídkových molech ale i v kolekcích účesů setkáváme s mikádem. Nyní ovšem v syrovější formě nerovných linií. Nebojte se své mikádo sem tam rozcuchat a přidat vlasům na textuře.

Elegantní mikádo
Trend chlapeckých účesů ještě stále není pasé. Navazuje na boyfriend styl v oblékání. Nemusíte však vaše vlasy zkracovat na kluka, stačí je sčesat za uši či propůjčit jim mokrý efekt chlapeckých tvarů.

Hippie long hair
Přirozenost se hlásí o slovo u dlouhých vlnitých vlasů. Rozpuštěné zdánlivě neupravené vlasy, někdy i lehce natupírované pro rozcuchaný vzhled s pěšinkou uprostřed, nás odkazují na uvolněnou éru hippies.

Ženská přirozenost
Ženský půvab a bohémskou přirozenost zachytilo ve svých účesech jen pár vybraných. Tento styling dlouhých vlasů plný objemu a vln je ovšem nesmrtelný a proto jsme rádi, že se vždy s teplými měsíci vrací.

Drdoly a uzly
Milujete-li orient a především Asii, tento trend je pro vás jako stvořený. Drdoly v japonském stylu jsou ovšem náročnější na styling. Je třeba vlasy „vymáčet“ v laku a pevně zafixovat do požadovaného tvaru a až poté je svázat do drdolu. Nejen z Asie také přichází elegantní a extravagantní uzly.


Naprostá uvolněnost
I rozcuchané vlasy mohou vypadat perfektně. Dokonalý vzhled uvolněného rozcuchu je daný rafinovaným spojením neupravenosti a copů.


Modrá
Stejně jako se objevuje zářivě modrá v letních trendech líčení, nacházíme ji i ve vlasech. Pudrově modrá, ať už tyrkysová či námořnická vykukuje jen v jemných pramíncích ve spodní části vlasů. Náš názor? Trošku extravagance v létě neuškodí. 

Zdroj: harpersbazaar.com, wallpaper.com, cosmopolitan.co

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram