Účesy pro jemné vlasy

Účesy pro jemné vlasy

Jemné, často se lámající a elektrizující vlasy nejsou ničím výjimečným. Zkrotit vám je pomohou ty správné účesy.

Takzvané falešné culíky vypadají skvěle na každých vlasech, včetně těch jemných. Buď můžete postranní prameny vlasů spojit na temeni hlavy gumičkou, v pohodě postačí také pár sponek, kterými je jen připevníte. Druhá varianta je pro jemné vlasy zaručeně účinnější, protože když pramínek vypadne, bude to působit jako úmysl, ne nedostatek. 

Drdoly posazené u temene hlavy můžeme považovat za pracnější. Fantazii se meze nekladou. Můžete plést dohromady několik pramenů, obtočit je a připnout pinetkami nebo jen rozcuchat culík a přetvořit ho v drdol. Přesně jak si budete ráno přát. Každopádně hlavně neuhlazovat! 

Vysoký uvolněný drdol, z nějž vypadávají jemné pramínky je už od začátku lehce rozcuchaný a jemné vlasy v něm budou vypadat skvěle. Řadí se k jedněm z těch účesů, u kterých můžete děkovat za své jemné vlasy, protože majitelky pevných rovných vlasů tak dokonalou ležérnost nevytvoří. 

Kratší vlasy je dobré sčesat na jednu stranu, lehce natupírovat a oddělit je pěšinkou na straně. Je to velmi jednoduché a pochopitelně taktéž efektivní. Dobře tak kupodivu vypadají i vlasy, které jsou zatíženy jindy nevzhlednými odrosty. Natupírované vlasy u kořínků můžete i nalakovat sprejem pro objem na dosažení ještě lepšího efektu. 

byrdie.co.uk ; pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram