Uzávěrka přihlášek letošní soutěže burn Residency se blíží!Staň se příští SUPERSTAR mezi diskžokeji

Uzávěrka přihlášek letošní soutěže burn Residency se blíží!Staň se příští SUPERSTAR mezi diskžokeji

Do uzávěrky přihlášek letošní soutěže burn Residency již mnoho času nezbývá, prakticky jen pár dní a tak je hledání nové Superstar mezi diskžokeji na spadnutí! Největší světová soutěž diskžokejů nabízí nadějným mladým talentům životní příležitost strávit léto v některém z nejznámějších nočních klubů na světě a získat hlavní cenu ve výši 100 000 eur, kterou pak mohou investovat do své kariéry. Všichni ostatní se mohou připojit a podpořit své oblíbené soutěžící tím, že budou poslouchat jejich mixy a hlasovat pro ně již nyní online na internetu.

V letošním roce bude porota složená z vlivných osobností elektronické taneční hudby posuzovat 20% přihlášek z každé zúčastněné země, pro které fanoušci nejčastěji hlasovali. Nejlepších pět mixů z každé země se utká v lokálním kole o místo v jedinečném výcvikovém středisku v ráji taneční hudby na Ibize. Dvoutýdenního soustředění se navíc zůčastní legendární DJ´s Carl Cox a Pete Tong co by mentoři celé akce.

Přemýšlíte o tom, že právě vy jste příští DJskou hvězdou a chcete dát o sobě vědět? Potom není nic jednoduššího, než nahrát 15-20ti minutový mix, který zaregistrujete prostřednictvím Facebooku.

Pak už jen stačí získat co nejvíce hlasů od svých příznivců. Letos totiž hraje hlavní roli publikum, které hlasuje a rozhodne tak o top 20ti přihlášených. Z tohoto užšího okruhu vybere odborná porota top 5, kteří se utkají v lokálním kole. U nás se jedná o vystoupení na party v pražském SaSaZu. Všichni finalisté budou navíc odměněni letním pobytem ve světoznámých nočních klubech, jako jsou Privilege, Sankeys, Café Mambo a The Zoo Project.

Aby toho nebylo málo, celkový vítěz získá cenu ve výši 100 000 eur. Ta by mu měla pomoci začít a dále rozvíjet jeho kariéru, tak aby se mohl stát příští Superstar mezi diskžokeji!

Přihlaste se teď a hlasujte pro váš oblíbený mix do 15. března!
https://www.facebook.com/BurnEnergy

 

Zdroj: PROTEXT, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram