Vítězové A' International Design Award & Competition

Vítězové A' International Design Award & Competition

Další ročník celosvětově uznávané soutěže A' International Design Award & Competition je úspěšně za námi. A jaké návrhy letos bodovaly? 

Další ročník celosvětově uznávané designerské soutěže A' International Design Award & Competition je již za námi, zároveň se ale otevírají registrace i do toho následujícího.

A' Design Award není pouze ocenění, především jde ale o celosvětově uznávaný indikátor kvality a dokonalosti designu. Ziskem A' Award certifikátů pro excelentního designera je ale indikátorem kvality pro společnosti, které se o designera hodlají ucházet.

A jak tedy letošní ročník soutěže dopadl?

Pro rok 2014 – 2015 bylo mezinárodní odbornou porotou složenou z uznávaných akademiků, předních členů tisku, kreativních designérských profesionálů a zkušených podnikatelů vybráno neuvěřitelných 837 vítězů z 83 zemí v 89 různých designových kategoriích.

 

S ohledem na značné množství jsme vybrali jen ty nejzajímavější kousky jako například pokrývkové oblečení GROONY nebo kolekci Moment Conceptual fashion od Tiny Gorjanc v kategorii móda. 

 

Neméně zajímavé jsou však i architektonické návrhy či bytový design.

 

 

 

 

Chcete-li i vy zkusit své štěstí, pak svou práci přihlaste do soutěže A' Design competition do 28. února 2016. 

 

Zdroj: adesignaward.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram