Vydejte se do Itálie se stylovými koženými kabelkami

Vydejte se do Itálie se stylovými koženými kabelkami

Pro mnohé z nás jsou kabelky vášní. A co teprve kabelky šité přímo v Itálii, zemi módy a kvalitních návrhářů, které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů v nejrůznějším designu.

Pořiďte si kabelku od světoznámých návrhářů jako je Pierre Cardin nebo Walter Valentino. Italské kabelky jsou nejlepším doplňkem elegantního outfitu. Každá žena si vybere tu pravou, se kterou se bude cítit sama sebou.

Jedinečné kabelky těchto návrhářů mnohé další kvalitní kožené kabelky společnost novakabelka.cz vybírá a nakupuje v menších dílnách přímo u výrobců v Itálii. Tato přímá spolupráce umožňuje nabídnout zákazníkům neustále nové zboží podle posledních módních trendů. Zároveň si může dobře ohlídat kvalitu a docílit nízké ceny.

Proslulý italský návrhář Piere Cardin s jedinečným názorem na módu navrhuje autentické kabelky nejrůznějších barev. Od jiných návrhářů se liší tím, že navrhuje také kabelky určené do města, kde dbá především na kvalitní materiály a praktičnost.

Praktický luxus vám také zajistí kabelky Waltr Valentino. Tato luxusní italská značka vyrábí originální kabelky s neokoukaným designem. Typickými barvami je trendy kombinace černé a bílé s použitím detailů v hnědé, krémové a zlaté. Kvalitní kůže, z které jsou kabelky vyrobené, je potištěna monogramem s podpisem Waltr Valentino.

Elegantní italské kabelky za skvělé ceny dnes můžete vybírat z pohodlí domova na novakabelka.cz, kde najdete také, peněženky, aktovky, deštníky, šátky a v neposlední řadě i oblíbené kožené batůžky.

Zdroj: novakabelka.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram