Zajímavé alternativy svatebních šatů pro sezonu S/S 2015

Zajímavé alternativy svatebních šatů pro sezonu S/S 2015

Hledáte-li takové svatební šaty, které budete moci i nadále běžně nosit, tak nejjednodušší alternativou je poohlédnout se po róbách z kolekcí ready-to-wear.

S každou novou přehlídkou svatebních šatů se stále častěji setkáváme s neobvyklými modely. Jaké netradiční svatební šaty nám tento rok přinese, jsme vám nastínili již na podzim. Jedním ze znovu probouzejících se trendů, je odhalování kůže, ať už formou crop topů nebo průsvitných bloků. Řada módních návrhářů se také nechává unášet na vlně etna a folkloru. Podívejme se, jaké alternativy nám letos představili v kolekcích ready-to-wear Jaro/Léto 2015.

Jako nahá
Prosvítání nahého těla za bloky husté krajky se objevuje v nových kolekcích v opravdu velkém zastoupení. Někteří návrháři jdou tak daleko, že šaty ukazují prakticky vše.


Folkor
Folklorní prvky viktoriánské doby se stejně jako v kolekcích ready- to-wearse objevují i v kolekcích svatebních. Tyto prvky jsou ztělesněné zakončením šatů vysoko u krku stejně jako jejich délkou končící často v půli lýtek. V panenském duchu jsou pojaty i šaty háčkovaného vzhledu. 


Krátké
U krátkých šatů máme skutečně z čeho vybírat. Toužíte-li po dívčí roztomilosti, sáhněte po voláncích a šatech se zajímavými sladce rozvernými detaily. Krátké šaty vám také nabízí sexy elegantní look v podobě nádherných koktejlek.


 

Dlouhé
Pokud přeci jen zatoužíte po dlouhých elegantních šatech, jistě vám padnou do oka monochromické bílé šaty s nenápadným, lež efektním prolínáním materiálů. Pohodlnost a praktičnost naleznete u šatů s kapsami či kostýmku. Kolekce ready-to-wear nám také ukázaly, jaké romantické střihy z lehoučkých látek budou v létě hitem.



Řecká bohyně
Která žena by se jednou nechtěla cítit jako bohyně? Jistě každá. Modely inspirované právě vysoce postavenými ženami z dob antiky se opět vracejí. Tentokrát se sexy prvky a někdy až ve velmi lechtivém provedení.

 

Pohádkové
Šaty jako z pohádky letos představila především značka Marchesa. Její kolekce byla nejromantičtější ze všech. Princeznovské suknice plné květin doplňovaly šaty jako ušité pro lesní víly. Volánky, květiny i jednoduché linie jsou v podání Marchesa naprosto kouzelné.


 

Obrázky: elle.com, style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram