Změňte přístup k módě a stylu, váš šatník to jistě ocení

Změňte přístup k módě a stylu, váš šatník to jistě ocení

Už si nikdy nebudete muset zoufat, že nemáte co na sebe. Stačí se jen řídit několika módními tipy.

Letošní jarní móda je obzvlášť hravá. Vychází z principů, které ženy milují. Tedy skrývá nedostatky a upozorňuje na přednosti. Je sofistikovaná, luxusně vypadající a dokáže i víkendový outfit pozvednout k dokonalosti. Stačí ji jen s důvtipem zkombinovat.

JAK NA TO?

1) Kombinujte zdánlivě nekombinovatelné.

2) Bod číslo jedna znamená, že můžete vrstvit materiály zdánlivě neslučitelné, přesto výsledek bude dokonalý. Víte třeba, že satén si rozumí s kůží a hedvábí s kašmírem?

3) Nemusíte experimentovat s detaily tón v tónu, naopak, pokud máte jednobarevné šaty, skvěle se k nim hodí kontrastní doplňky. Využijte síly takové kombinace a nebojte se kombinovat ani jednotlivé styly. (Značka Stefanel se hrdě hlásí k vyznavačům slow fashion - její kousky jsou nadčasové a díky tomu můžete i po několika sezonách stále najít novinky, které se se starším kouskem skvěle doplňují.)

4) Pokud si nejste jista výsledkem, neváhejte to konzultovat již při nákupu se stylistou Stefanel, který vám bude vždy k dispozici. Tak si pořídíte jen ty klíčové kousky, bez kterých se v nadcházející jarní sezoně neobejdete.

MUST HAVE KOUSKY

  
Poloviční kabát z netkané bavlny, ikonický prvek značky Stefanel, nově představen v inovované verzi s květinovým potiskem.

  
Skládaný úplet, jenž je perfektním oblečením na speciální příležitosti.

  
Háčkované síťovinové tepláčky a kardigan jsou svou jednoduchostí ideálním prvkem pro každý jarní outfit.

Prozkoumejte kolekciStefanel na jaro/léto 2017podrobněji. Váš šatník vám za to bude vděčný!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram