Zoolander 2 oficiálně představen na Paris Fashion Week 2015

Zoolander 2 oficiálně představen na Paris Fashion Week 2015

Je konec všem spekulacím. Zoolander 2 skutečně zavítá do kin. Návrat Dereka Zoolandera potvrdili hlavní aktéři během Týdne módy v Paříži.

Originální film Zoolander, jenž nás již v roce 2001 zavedl do zákulisí módních přehlídek a do světa ještě originálnějších osobností, včetně skutečných módních ikon a hvězd showbyznysu, se brzy vrátí na plátna kin ve svém volném pokračování.

Můžeme se tak opět těšit na prvotřídní kousky přihlouplého, trojnásobného Modela roku Dereka Zoolendera, který se opět představí po boku svého konkurenta Hansela a neustálé pikle nejzápornější postavy Mugatu v podání Willa Ferrella.

Oba hlavní protagonisté snímku Ben Stiller a Owen Wilson na sebe, a zvláště pak na již připravovaný snímek Zoolander 2, který má spatřit světlo světa 12. února 2016, strhli pozornost před dvěma týdny během Paris Fashion Week, kde se aktivně zapojili do Fashion Show určené dámské kolekci Valentino Podzim/Zima 2015-16.

Derek Zoolander (Stiller) a Hansel (Wilson) se tak po dlouhých čtrnácti letech setkali na módním mole a opět představili svůj typický duel, který nejenže zastínil známé modelky, ale hlavně veřejně potvrdil přípravy nového trháku.

Doufejme tedy, že tomu tak skutečně bude, protože samotné entrée nemělo chybu!

 

Zdroj: dailymail

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram