Zprávy z módy: Meghan Markle a prince Harry se stěhují do nového obydlí. Je překvapivě skromné!

Zprávy z módy: Meghan Markle a prince Harry se stěhují do nového obydlí. Je překvapivě skromné!

Těhotná vévodkyně a budoucí otec Harry se rozhodli přestěhovat do královské chalupy. Vybrali si skromnost nad luxusem! Exkluzivní foto zde!

Odmítli bydlet v Londýně

Momentálně budoucí královští rodiče bydlí v luxusním dvoupokojovém bytě v centru Londýna. S narůstajícím bříškem vévodkyně Meghan začali však plánovat svou budoucnost. Na miminko nemají v malém bytě místo. Královské předpisy jim nabídly stejné možnosti jako vévodkyni Kate a princi Williamovi, ale nastávající rodiče nechtějí bydlet vedle nich. Kate a William se svými třemi dětmi bydlí v apartmánu v Kensingtonském paláci v srdci Londýna. Meghan a Harry chtějí bydlet na venkově a vychovávat své první dítě právě tam

Bezpečnost jako první krok

Venkovské sídlo Frogmore Cottage je ve vyšších společenských sférách považováno za chalupu. Je to však celkem rozsáhlý domek pro obyčejné smrtelníky, ale s minimální bezpečností. To je také hlavním problémem, který pár bude řešit jako první. Malá kovová branka a pletivo jistě neuchrání jeden z nejvyhledávanějších párů současnosti. Jakékoliv úpravy a renovace jsou placeny z peněz anglických daňových poplatníků. Meghan a Harry jsou si toho vědomi a prohlásili, že jako pracující šlechta si zaplatí vše nad rámec nejnutnější hrubé rekonstrukce. Veškeré dekorace, nábytek, plánované domácí lázně, luxusní dětské jesličky a jóga studio si tak zaplatí sami.

Dárek od královny

Nyní se plánují veškeré změny a kalkuluje celková cena rekonstrukce. Frogmore Cottage byla dárkem od královny ke svatbě Meghan a Harryho. Královna jim skromné sídlo darovala v původním neudržovaném stavu a pravděpodobně očekávala, že tam budou občas jezdit na chalupu. Rozsáhlá chalupa stojí v podhradí slavného Windsorského hradu, kde se pár tento rok bral. Windsor si určitě oblíbili, pokud tak chtějí bydlet. Místní lidé jistě jásají! Královský pár by se měl přestěhovat začátkem příštího roku.

Zdroj vogue.co.uk, vogue.com, cut.com, twitter.com

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram