S Water Pebble ani kapka vody nazmar

S Water Pebble ani kapka vody nazmar

Sprchování patří k nejdůležitějším denním potřebám člověka, při kterém se zvyšuje spotřeba vody. Jak ale takovou spotřebu spolehlivě ohlídat? 

Sprchování je pohodlnou, oblíbenou a zpravidla rychlou hygienou, kterou nejčastěji začínáme i končíme svůj den. Ne vždy se ale podaří sprchu vypnout včas, tak aby se ještě jednalo o úspornější hygienu, nežli v plně napuštěné vaně.

Jak na úsporu?

Určitě už jste slyšeli něco málo o úsporných hlavicích, které snižují průtok vody. Ty se navíc dají kombinovat s redukcí instalovanou mezi baterii a sprchovou hlavici. Obě varianty vám jistě nějakou tu korunu ušetří a přitom si zachováte pocit  plnohodnotného proudu vody. Teď si jistě říkáte, že asi přijde nějaké to „ale“ a je tomu tak.

Ale je tu další varianta, jak ušetřit při oblíbeném sprchování.

A sice malá věcička jménem Water Pebble – Spořič vody, který za vás automaticky ohlídá průtok vody. O optimální spotřebě vás přitom informuje trojice barevných světel, tak jako na semaforu. Zelená svítí na začátku sprchování a střídá ji oranžová. Červené světlo pak oznamuje, že je čas přestat. Tento chytrý gadget stačí jen umístit poblíž odtoku a je to. Water Pebble účinně snižuje dobu sprchování na dobu kratší než šest minut a dokáže tak ušetřit více než 20 litrů teplé vody. „A to se vyplatí“.

Spořič vody – Water Pebble už běžně seženete i na našem trhu a přijde vás na cca 700 Kč.