7. profesní setkání magazínu Best of bylo plné zajímavých produktů a prezentací

7. profesní setkání magazínu Best of bylo plné zajímavých produktů a prezentací

Červnové odpoledne jako stvořené pro setkání lidí vynikajících ve svých profesích. Designhotel Elephant Prague hostil v pořadí již 7. profesní setkání magazínu Best of.

Profesní magazín Best of tak přinesl další z možností, kdy se spolu mohou lidé z různých profesí setkat, lépe se poznat a seznámit s některými z profesí, o kterých mohou všichni čtenáři číst na stránkách ibestof.cz již čtyři roky.

Dvěma podporovaným charitativním organizacím, hostům a celému projektu přispěl svým požehnáním a moudrými slovy farář z Moutnic u Brna René Strouhal.

Během 7. profesního setkání magazínu Best of vystoupila šansonová zpěvačka Renata Drössler, flétnistka Žofie Vokálková, duo Martin Chobot a Filip Sázavský. Programem provedl elegantní a dobře naladěný moderátor Lukáš Langmajer.

Hosté si mohli v průběhu odpoledne prohlédnout celou řadu prezentací. Například vernisáž obrazů street artové fotografky Jitky Kopejtkové, způsob archivace DNA – Mettinum, svatební výzdobu vozu Peugeot 508 v provedení GT z autosalonu Peugeot Kopecký, pardubický perník, Českou inovaci, která představila aktuálního vítěze s projektem Světlo propouštějící beton, body scanning 3D GANG, makro fotografie Petry Krausové a módní tvorbu návrhářky Marie Zelené, která oblékala také pořadatelku Michaelu Lejskovou.

Klára Čiperová předvedla zájemcům rychlou zdravotnickou pomoc. K dispozici byly ochutnávku kávy Sisel, kterou zajistil distributor Vratislav Dědoch a barista Martin Tomášek.

Welcome drink a degustaci vín provázel odborným slovem ředitel Chateau Lednice Jindřich Sobota. Pekárna Kompek nabídla celou řadu sladkých a slaných dobrot a o hladu rozhodně nikoho Designhotel Elephant Prague nenechal, neboť zajistil pestrý a chutný catering.

O dekoraci hotelových prostor se postaral florista Ivan Šablatúra. A o pěkné dárky pro účinkující a hosty se postarala firma Aloxxi a EP line s.r.o, dovozce kvalitních hraček.

Odpolední čas přál také rodičům s dětmi, o které se staral tým Baby Office v dětském koutku postaveném v jednom ze salonků v blízkosti konané akce.

Za podporu projektu patří poděkování generálním partnerům Designeholetu Elephant a autosalonu Peugeot Kopecký. Dále pak hlavním partnerům, společnosti Relmost, Czech Masters, dovozci hraček EP line s.r.o., pekárně KOMPEK, Sisel Kaffe a vinařství Chateau Lednice.

Zdroj: ibestof.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram