Aktuálně ze světa módy: Gigi Hadid uvádí sportovní kolekci a Harry Styles pózuje pro časopis

Aktuálně ze světa módy: Gigi Hadid uvádí sportovní kolekci a Harry Styles pózuje pro časopis

Po delší době přinášíme novinky ze světa módy. Tentokrát o tom, že úspěšná modelka představí svou sportovní kolekci a bývalý frontman One Direction nafotil zajímavý projekt pro Another Man. 

Gig Hadid se stala tváří nové kolekce sportovní značky Reebok #PerfectNever s hlavním heslem "Dokonalost nemůže být lepší". Není žádným tajemstvím, že jedna z nejvíce obsazovaných modelek dnešní doby je blázen do sportu, takže bylo jen otázkou času, kdy nějaký podobný projekt přijde. Pár vteřinový spot je zaměřen pouze na box, kolekce ale bude určena na sportování obecně. Gigi Hadid pózuje v proplétané sportovní podprsence, legínách, parce i šusťákovce. 





Člen nejpopulárnějšího boybandu minulých let Harry Styles se zúčastnil nevšedně pojatého foto-projektu. Pro časopis Anothem Man nafotil sérii fotek, ve kterých je pokaždé stylizován do jiného typu muže a k této příležitosti časopis vydává také tři různé obálky. Na Harrym je vidět, že si pózování, kdy mu patří veškerá pozornost, náramně užívá. Vůbec po těch letech, kdy se museli fotit kluci všichni pohromadě. 


fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram