Aldo připravuje kolekci s Mishou Nonoo

Aldo připravuje kolekci s Mishou Nonoo

Značka Aldo, jež svým zákazníkům nabízí obuv, kabelky a módní doplňky, připravuje limitovanou kolekci. O její navrhování se v současné době stará Misha Nonoo, nový velký talent amerického kontinentu.

Návrhářka Misha Nonoo vytváří novou kolekci ve spolupráci se značkou Aldo. Misha před třemi lety na Týdnu módy v New Yorku představila svou značku Nonoo a hned si našla mnoho příznivců. Britská designérka za tu dobu, co je značka Nonoo na trhu, přitáhla pozornost ke své osobě a své obuvní značce hned několikrát a za svou tvorbu už stačila sebrat několik cen. Mezi její věrné zákaznice patří například Gwyneth Paltrow, Sarah Jessica Parker nebo Pippa Middleton, což naznačuje, že krásné boty od Mishy asi budou stát za to.

Misha se stala součástí programu Aldo Rise, což je program značky Aldo pro mladé a rostoucí talenty. Kolekce od Mishy Nonoo má obsahovat nejen obuv, ale též kabelky. Výsledkem této nové spolupráce jsou cenově dostupné boty, moderní a ženské, které můžete nosit během dne i pro večerní příležitosti. Díky kolaboraci s Aldo se návrhy Mishy Nonoo dostanou k širšímu okruhu zákazníků, což jistě těší nejen Mishu, ale i nás.

Kolekce bude debutovat na Týdnu módy v New Yorku 5. září letošního roku.

Zdroj: instyle.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram