Bundy Canada Goose obstojí vždy a všude

Bundy Canada Goose obstojí vždy a všude

Sníh a mráz nás letos zaskočil poměrně brzy a tak se zdá, že letošní zima bude opravdu krutá. Proto hledáme oblečení, které nezklame ani v těch největších mrazech.

I přes zprávy meteorologů, které hlásaly počátek skutečné zimy až těsně kolem Vánoc, nás sníh a mráz zaskočil mnohem dříve. Pravděpodobně nás čeká opravdu perná zima, taková, jakou si ji pamatujeme z dětských let. A pokud se spolu se svými dětmi letos chystáte na zimní radovánky anebo dokonce na lyžovačku do zahraničí, je třeba je skutečně dobře obléci.

Základem je nepromokavá zimní bunda, která odolá i velmi nízkým teplotám. Ale které značce můžeme skutečně důvěřovat? Která z toho nepřeberného množství značek nabízejících dětské zimní oblečení je ta, co nikdy nezklame?

Odpověď je jednoduchá – značka se 40ti letou tradicí, kterou můžeme označit za světovou špičku v izolačních technologiích a termoregulaci. Každý kus je označen jedním z pěti indexů (1-5), které označují ochranu proti mrazu, kdy 1 je určena maximálně do -5°C a nejvyšší 5 označuje funkční oblečení až do -30°C.

Canada Goose však není jen o funkčnosti, ale nyní také o stylu. S novou kolekcí pro Podzim/Zimu 2014 představila tato kanadská značka stylové funkční unisex kousky ve vyčerpávajících barevných variacích. V této kolekci naleznete velmi módní parky, stále oblíbené bundy typu bomber a jen dívkám určené kabáty odolné proti extrémně nízkým teplotám.



Vychytávkou je kožíšek kolem kapuce, který nejen zahřeje, ale nikdy nezmrzne. Je vyroben z kožešiny kojotů, která vytváří jakýsi větrolam a tím chrání obličej i úniku tepla, ať už jste ve městě nebo na Arktidě.

Canada Goose vás překvapí i svým Gosling Graduate systémem umožňující bundám růst s dítětem a tak je provázet z jedné zimy do druhé.

Zdroj: canada-goose.com
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram