Členové eReS týmu vstoupili do Síně slávy

Členové eReS týmu vstoupili do Síně slávy

Hokejista Jakub Voráček, který bude již brzy reprezentovat Českou republiku na Světovém poháru v kanadském Torontu, se dnes potkal se členy eReS týmu ČR. 

Spolu se svojí sestrou Petrou Klausovou pozvali členy eReS týmu ČR na trénink reprezentace do O2 arény a následně do Síně slávy ledního hokeje. Toto exkluzivní setkání se uskutečnilo díky podpoře Českého svazu ledního hokeje.

Petra Klausová představila eReS tým ČR (organizace na podporu pacientů s roztroušenou sklerózou) na konci května 2016. Členství v týmu není určeno jen pacientům, jejich rodinám a přátelům, ale je otevřeno i pro odbornou veřejnost a pro každého, koho téma RS zajímá, chce se zapojit, chce pomoci zlepšit kvalitu života lidí s RS.

Členství v eReS týmu ČR přijala i řada osobností, které za rok fungování Nadace Jakuba Voráčka podpořily její aktivity. Mezi členy tak bylo možné na akci potkat například České Miss Gabrielu Kratochvílovou, Moniku Leovou, Terezu Skoumalovou, Nikolu Buranskou a další. Členy eReS týmu v Síni slávy pozdravili také Ondřej Pavlát, Radek Pastrňák, Petr Mrázek a Michal Neuvirth. Ondra Pavelec a kapitán reprezentace Tomáš Plekanec se aktivně zapojili a se členy eReS týmu si zastříleli na branku na trenažerech. Neodolal ani Kuba Voráček a také se přidal.

 

Samotná účast na tréninku byla pro mnohé velkým zážitkem. „Snažím se v životě brát všechno pozitivně. Jenže na tom, že mám roztroušenou sklerózu, se něco dobrého těžce hledá. Dnes ale vím, že díky RS jsem se dostal sem a můžu sledovat naši reprezentaci při přípravě, je to úžasné. Takže přeci jen je na RS něco pozitivního,“ říká s úsměvem pan Roman Kvapil v hledišti O2 arény.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram