Co už teď víme o podzimních trendech 2016?

Co už teď víme o podzimních trendech 2016?

Při pohledu na kolekce prezentované ve všech čtyřech nejdůležitějších městech módy, je jasné, jaké trendy budou velet letošnímu podzimu.

1. Zemité a neutrální tóny

Khaki, béžová, šedá, smetanová, kávová, hnědá, cihlová - přesně tyto odstíny si žádají módní trendy během následujícího podzimu a zimy. Alespoň tak to určila největší návrhářská jména světa. A vzhledem k minulým sezónám to naše peněženky nebude ani tolik bolet. Khaki, vínová i béžová jsou v kurzu již déle, takže stačí oprášit kousky z loňska.  

2. Kůže

A stejně jako u prvního trendu, i u kůže můžeme říci, že není žádnou novinkou. Kožené kalhoty už většina z nás při nějaké příležitosti zakoupila a koženkových detailů se na šatech i kabátech dělá poslední dobou nespočet. Bát se nemusíte ani celokožených vkusných kabátů nebo křiváků. 

3. Vrstvení

Jeho milovníci si bez něj každodenní oblékání nedokážou představit, ti druzí ho spíše proklínají. Pár základních triků jak vrstvit se ale každý dokáže naučit raz dva a tak mějte na paměti, že do podzimu máte dost času na to, to procvičit. Pak už se jede naostro. Vrství se rozepnuté kabáty, silné svetry, šifon, kárované košile, kůže, šály i bižuterie. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram