Doplňky ideální k plážovým outfitům od Lindex

Doplňky ideální k plážovým outfitům od Lindex

Kromě plavek je letní kolekce Lindexu plná doplňků, které vaše plážové looky dokáží skvěle podtrhnout. Přes plavky si můžete hodit lehkou halenku s exotickými vzory, na nohy obout jednoduché elegantní sandálky a ještě mnohem více!

Znáte to- na hotelových recepcích neradi vidí své hosty pobíhat jen tak v plavkách, proto každá z nás řeší, co přes ně?! Na to jsou ideální široké volné tuniky s netopýřími rukávy. Lindex je nabízí ve více barevných provedeních, často se zajímavými vzory. Halenky se snadno sbalí, protože jsou lehoučké a tak v kufru nezaberou žádné místo. V pase mají tenkou kaničku, která vám rafinovaně zvýrazní pas. Pro horké letní dny se taková dostatečně dlouhá halenka jistě hodí i místo šatů. 

V případě, že tuniku chcete obléci na dopolední kávu s kamarádkou nebo klidně i na večerní garden party, z "látky přes plavky" na "chic outfit" ji přemění doplňky! Hodí se k ní masivní šperky, extravagantní náušnice nebo naopak jednoduchý přívěsek na delším řetízku. V sortimentu Lindex naleznete jak výraznou statement bižuterii, tak jednoduché řetízky či náušnice. 

K jednoduchému elegantnímu outfitu se hodí plátěné mokasíny, které letošní sezónu hrají prim! Podél podrážky jsou slaměné a nemají žádný podpatek. Zároveň má Lindex v nabídce dvě provedení páskových sandálků, které jsou zdobené zlatými kovovými detaily. 

      

V průběhu celého léta jsou každým rokem pravidelně in slamáky. Ochrání vás před bolestmi hlavy a nevolností z nadbytku slunečních paprsků a jako doplněk k maxišatům nebo volné tunice působí uvolněně. Stejně důležitou ochranu pak zařizují sluneční brýle. Letošní léto připouští všechny trendy - od žlutých a fialových skel, přes klasické Lennonky, po zvířecí vzory na obroučkách a tónovaná skla. Stačí si vybrat.

  

A možná nejdůležitější věc - kabelky! Plážové tašky se v létě nenosí jen k vodě, ale klidně i do města nebo na nákupy. Svou velikostí jsou přece velmi praktické a zároveň najdete i elegantní kousky, které skvěle zastanou vaše normální kabelky. Jako vždy se nosí námořnické kombinace a slaměné tašky na všechny způsoby. 

Co na letní doplňky Lindex říkáte?

Zdroj: lindex.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram