Editorial Page Underwear ve stylu Pin Up

Editorial Page Underwear ve stylu Pin Up

Přinášíme vám fotografie v Pin up stylu, které jsou výsledkem spolupráce českého labelu spodního prádla Page Underwear, Míši Maurerové a fotografa Davida Severina. 

Míša je především herečka a moderátorka, ale role modelky jí neméně sluší. Nakonec posuďte samy.

Page Underwear je značka spodního prádla, pro kterou je primární pohodlí, zdraví, ohleduplnost k přírodě a to vše v kombinaci se sexy vzhledem. 

Když módní návrhářka Pavla Gerschonová představila na Festivalu mladé módy Arcolor svoji další kolekci pro Page Underwear, nikdo z diváků netušil, že zlatým hřebem přehlídky bude předvedení závěrečného modelu moderátorkou celé akce, Míšou Maurerovou.

Ta příjemně šokovala obecenstvo, když nečekaně vyšla na molo jen ve spodním prádle z nové kolekce inspirované americkými 50. léty a předvedla se jako Pin ­up girl. Pro ty, kteří neměli tu možnost vidět Míšu v prádle na vlastní oči, přinášíme Editorial Pin Up Girl, který pro Page Underwear nafotil fotograf David Severin.

Míša odhalila své skryté vlohy. Kromě toho, že je skvělá herečka a pohotová moderátorka, je i dokonalá modelka.

Míša je naprostá profesionálka, o které byste řekli, že dělá modeling celý život”, pochvaluje si spolupráci David Severin. Bylo vidět, že si práci před objektivem užívá”, dodává fotograf.

Návrhářka Pavla nám prozradila, že se s Míšou už nějaký čas zná. Míša změnila image a moc jí to prospělo. Vždy to byla nádherná ženská, ale teď má ještě mnohem větší šmrnc a jiskru. Tváří modelů Pin­ up se nemohl stát nikdo jiný. Navíc vím, jak si Míša potrpí na kvalitní přírodní materiály, takže jí nebarvená Bio bavlna, nebo v případě použití vzorů bavlna s certifikátem Eko­Tex, maximálně vyhovuje."

 

Zdroj: Page Underwear, Foto: David Severin

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram