Fashion ikony, které musíte na Instagramu sledovat!

Fashion ikony, které musíte na Instagramu sledovat!

Hledáte módní inspiraci? Ikonu, která to s módou umí, a vy od ní můžete leccos odkoukat? Najděte si ji!

Během pár let se z aplikace Instagram stal doslova fenomén a plnohodnotná sociální síť, kterou si zamiloval celý svět. Naleznete tam celebrity, obchodní značky a také zajímavé lidi, které pro vás mohou být inspirací.

My jsme se tentokrát zaměřili na módní bloggery, kteří inspirují svými stylovými fotografiemi, označenými hashtagem #OOTD. Doplňte svůj Instagram o někoho, kdo to s módou umí a může vás pobídnout k dokonalým hrátkám s módními kousky. Navíc je to docela příjemný pohled na vizuálně úchvatné snímky, co říkáte?

 

Hanna Stefansson

Bloggerka Hanna Stefansson se proslavila nejen fotografií s jednou nohou ve vzduchu, ale také tím, jak si dokáže pohrát s módou. Pokud hledáte živou, originální a životaplnou inspiraci, tak u Hanny jí rozhodně naleznete.

 

Chanelfiles

Módní ikona, kterou si zamilujete. Chanel nebo-li Monica Rose vám ukáže, jak se obléci za dostupné ceny. A víte, co na ní milujeme nejvíc? Že se nebojí své kousky přiznat a vy tak jasně víte, kde co koupit.

 

Aleali May 

Stylistka a módní bloggerka Aleali May vám dodá inspiraci plnou experimentů, street kousků a dalších zajímavých kombinací, které vás překvapí. Její styl je volný, přirozený a šťavnatý.

 

Yuwei Zhangzou

Jak jen Yuwei popsat. Nebude to nic složitého, protože hned z prvního snímku poznáte, že má módu v malíčku a každý by si přál kombinace, které obléká. Je to styl, který je tak zářivý a jedinečný, že vás bude pokaždé bavit.

 

Jeanne Grey

Šedivá kráska, která je mezinárodní senzací. Outfity plné nápadů a energie jsou přímo úžasné a na zajímavosti jim přidává i styl, jakým jsou snímky vyfoceny. Jednoznačně nás baví, co vás?

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram