Jack Huston v popředí pánské kolekce Tod´s

Jack Huston v popředí pánské kolekce Tod´s

I muže inspiruje ke koupi módy dobře zpracovaná a nafocená reklamní kampaň. Myslíme si, že Tod´s to zvládli na jedničku.

V popředí pánské kampaně pro podzim 2016 stanul 33letý herec Jack Huston. Za fotoaparát se postavil fotograf Tom Craig a včetně ztvárnění videa vše zrealizovali v krásné vile kousek od Milána.

Vnuk legendárního režiséra Johna Hustona, Jack, má spoustu práce. Mezi jeho nadcházející filmy patří remake „Ben-Hur“, v režii s Timurem Bekmambetov, kde si zahraje s hercem Morganem Freemanem či snímek „Yellow Birds“, natočený podle románu v hlavní roli mimo jiné s Jennifer Aniston. V současné době natáčí film „Above Suspicion“ s Emilií Clarke.

Video i barevné fotky zdůrazňují životní styl a image jednotlivých kousků značky Tod´s. Prošívané vintage inspirované motorkářskou koženou bundou či Gommino tenisky. Huston je na videu zachycen přijíždějící k impozantní vile, vystupující ze světlého kabrioletu s detaily na jeho semišovou Gomminno tašku i kožené obutí.

„Vím, že značka je synonymem pro mimořádnou pozornost k detailům, kvalitě a krásnému designu a kůže," říká Huston. „Byla to zábavná a přirozená spolupráce a všichni se cítili pohodlně a uvolněně. A nic nebylo nucené. Jsem spokojený s tím, jak snímky dopadly."

Anglický herec, jehož otec je napůl Ital, dodal: „Mám rád jídlo, kulturu a lidi v Itálii. Strávil jsem tam loni šest měsíců natáčením a moje rodina si to tam zamilovala. Rád bych se tam brzy vrátil. Je to tam kouzelné.“