Jak maximálně vytěžit skrytou sílu INSTAGRAMU?

Jak maximálně vytěžit skrytou sílu INSTAGRAMU?

Instagram není jen interaktivním prostorem pro zábavu, ale také velmi silným marketingovým nástrojem, jehož skrytého potenciálu můžete umět maximálně využít i vy.

Kdo by to snad ještě nevěděl, jeho podstatou je vlastně nahrávání a následné sdílení fotografií, které lze s použitím nejrůznějších „kouzelnických“ triků, převážně tedy filtrů, ještě více zatraktivnit. Instagram je tedy především další vstupní branou do světa sociálních sítí, také ale mořem zábavy a inspiraci.

Rozhodly se s ním pracovat nejen celebrity, ale i významné firmy a značky. Proč asi? Důvod je víc než jasný.

V neposlední řadě totiž Instagram dokáže být také velmi silným marketingovým nástrojem. Ano, INSTAGRAM dokáže pracovat i jako dokonalá business platforma. Jak ale z tohoto celkem nenápadně se tvářícího média vytěžit možné i nemožné?

To vám osvětlí jedině odborníci na slovo vzatí z Ateliéru fotografické praxe, kteří zejména pro marketingové pracovníky, social media managery, podnikatele a živnostníky, umělce a freelancery nachystali nový, svým způsobem jedinečný kurz INSTAGRAM JAKO BUSINESS PLATFORMA aneb jak na tuto síť marketingově, vedený lektorkou Martinou Votrubovou, která se touto sociální sítí profesionálně zabývá již od jejího začátku.

Odhalte velké tajemství, jak Instagram v praxi využít na maximum.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram