Kate Middleton je princeznou i během těhotenství se svým druhým potomkem

Kate Middleton je princeznou i během těhotenství se svým druhým potomkem

Vévodkyně z Cambridge je jednou z nejlépe oblékaných žen. A nyní, když čeká své druhé dítě, je inspirací i co se týče těhotenských outfitů! 

Kate Middleton a princ William očekávají svého druhého potomka. Přibližná doba narození byla palácem oznámena na duben. Již jsou nám známy ony nepříjemné nevolnosti, kterými si vévodkyně procházela. A o to více nás potěšila informace, že její stav se zlepšil. Díky tomu se opět začala ukazovat na veřejnosti po boku svého manžela Williama. 

Na první příležitosti, kdy se Kate opět připojila ke svému muži, oblékla kabátek Alexander McQueen, společně s vysoce elegantním kloboučkem značky Jane Taylor. A nezbývá než dodat, že zářila jako vždy.

Na předávání cen pro fotografy oblékla Kate na červený koberec světle modré šaty s rozparkem od Jenny Packham. 

 

A zapomenout nesmíme ani na poslední těhotenský outfit, ve kterém jsme vévodkyni viděli naposledy. Oblékla šaty od jedné ze svých nejoblíbenějších návrhářek - Alice Temperley, která tvoří pro značku Temperley London. Šaty byly po kolena a byly zajímavě zdobené průstřihy. Catherine se ostatně ráda vrací ke svým oblíbeným a ověřeným návrhářům, proto ji často vidíme v modelech od opakujicích se jmen.  

Zdroj fotek: elle.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram