Kvalitní kožené kabelky ADK předčí vaše očekávání

Kvalitní kožené kabelky ADK předčí vaše očekávání

Společnost ADK nevyrábí pouze diáře. Její kroky sahají mnohem dál - odnoš ADK Fashion je tady zároveň pro milovnice kvalitních kožených výrobků. A my slibujeme, že jejich kabelky se Vám zalíbí!

Vedle hlavního produktu, kterým jsou u ADK plánovací diáře, se také neustále rozrůstá řada ADK Fashion. Precizní zpracování a ruční práce jsou zárukou nejvyšší kvality. Sortiment je až překvapivě široký – od aktovek, kufrů a kabelek, přes spisovky, etuje, opasky až po peněženky, pouzdra na doklady, na brýle, na tužky i na vizitky, klíčenky a mnoho dalšího. My vám představíme ty nejstylovější kabelky z řady ADK Fashion.

ADK spolupracuje se značkou ELEGA a například kabelka Ankara je výsledkem jejich vzájemné kolaborace. Univerzální nude odstín spolu se zlatým kovovým zapínáním je obrovským tahákem pro nejednu ženu. Podobně úspěšný je i model v temně červené, jehož kůže je v lakované podobě. Kabelka Havana zastupuje dnes již klasický tvar kabelky - je minimalistická, elegantní a její provedení z hladké kůže i dlouho vydrží. 

  

I přes nesporné klady všech modelů ADK, favoritem naší redakce je model Neapol. Má vznešený název. Minimalistický vzhled. A shopper tvar. Tudíž vše, co od kabelky očekáváme. Trendy provedení ve třech základních odstínech černé, tmavě modré a béžové je naprosto dostačující a pro svou nadčasovost, si kabelka jistě zaslouží přibýt do vaší sbírky.

Veškeré modely seženete na www.adk.cz a do konce roku dokonce s 15% slevou po zadání kódu FP15P3.

  

adk.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram