O čem se mluví - Atomic Blonde: Bez lítosti

O čem se mluví - Atomic Blonde: Bez lítosti

Šarmantní Charlize Theron se v novém bijáku nebojí pustit do pořádné akce ani v takových skvostech, jakými jsou modely od  Diora, Saint Laurent či Burberry.

Zatímco české diváky lákají do kin trháky jako Dunkerk, Válka o planetu opic nebo Valerian a město tisíce planet, kde můžeme v hlavní roli opět spatřit britskou modelku Caru Delevingne, je již na spadnutí premiéra snímku Atomic Blonde: Bez lítosti, jehož hlavní roli sehraje šarmantní Charlize Theron.

Na hustou pařmenku jak ji známe z filmu Ladies Night ovšem hodně rychle zapomeňte. Jelikož je snímek se špionážní tématikou zasazen do éry studené války, na Charlize se těšte coby nelítostnou vraždící mašinu s puncem elegance, který nesmí být agentu MI6 v žádném případě upřen.

Proto ani Agentka Lorraine Broughton (Charlize Theron) nemůže být ochuzena o stylový šatník z velké části tvořený modely z módních domů jako Dior, Saint Laurent, Burberry či Max Mara, které zvláště v bojových scénách dokonale demonstrují i svou funkčnost a dodávají jim nebývalý šmrnc.