Pečujte o svoji pleť jako profesionál s Notino Beauty Electro Collection

Pečujte o svoji pleť jako profesionál s Notino Beauty Electro Collection

Doby, kdy byla návštěva kosmetických salonů nezbytná pro udržení krásné pleti, jsou dávno pryč. Notino vám přináší novou řadu Notino Beauty Electro Collection, která vám zajistí profesionální péči o pleť v pohodlí domova.

Vybírat můžete ze čtyř produktů, díky kterým můžete o svou pleť pečovat jako profesionál. A to nejen doma, ale můžete si je sebou vzít i na cesty. K dispozici jsou tři čistící přístroje a čtvrtý, který pomůže zvýšit účinky pleťové masky.

 

Ultrazvukový čisticí přístroj na tvář

Pro krásnou a čistou pleť vyzkoušejte ultrazvukový čisticí přístroj na tvář. Tato speciální špachtle odstraňuje nečistoty, odumřelé buňky i maz. Navíc také dokáže znásobit účinky sér či jiných produktů, které na pleť aplikujete.  Ultrazvukový čisticí přístroj na tvář Notino Beauty Electro je skvělou alternativou, pokud chcete profesionální ošetření provádět tak často, jak jen budete chtít. Pracuje na principu ultrazvukových vln, a to s takovým efektem, jakého byste s žádným čisticím kartáčkem nedosáhli. Ať už řešíte vrásky, akné, nebo chcete udržet svou pleť dlouhodobě krásnou, s touto špachtlí dosáhnete vytoužených výsledků.


Beauty Electro Collection - 2 499Kč

 

Čisticí kartáček na pleť a masážní pomůcka na oční okolí 

V nové kolekci Notino je dispozici také čistící kartáček na pleť se dvěma režimy pro denní i hloubkové čištění. Na jeho druhé straně najdete masážní pomůcku na oční okolí se zahříváním. Masáž je nejen příjemná, ale podpoří i účinky následné péče a zabrání předčasnému stárnutí pleti.


Beauty Electro Collection - 2 039Kč

 

Čisticí sonický přístroj v cestovním pouzdře

Pocitu důkladně vyčištěné pleti se nemusíte vzdát ani na cestách, od toho tu je sonický přístroj v cestovním pouzdře. Díky kombinaci silikonových štětinek, vibrací a termální funkce se už během 2 minut zbavíte všech nečistot, odumřelých buněk i zbytků usazeného mazu. Zvolit si můžete jednu ze tří intenzit a reagovat tak na aktuální stav a potřeby své pleti. Přístroj má praktické kompaktní rozměry, ale čisticí plocha je dostatečně velká pro pohodlné ošetření celé tváře. Díky zúžení se navíc dostanete do všech záhybů.

Beauty Electro Collection - 1 799Kč

Nová kolekce Notino Beauty Electro Collection je k dostání exkluzivně na notino.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram